Om synlighet

Nye kunder er viktig for deg. Det er derfor det tradisjonelt er viktig å ha butikken plassert slik at den er synlig der folk er. Slik er det fremdeles. Men noe er endret.

Folk er ikke lenger bare på handlesenteret. De er på nett.

På Facebook, på Twitter, på forum og i søkemotorene.

Du må velge stedene du mener det er viktigst å være synlig, og jobbe ut fra dette. Der du ønsker å være, der må du være.

Det betyr at du må bli mer synlig: i sosiale medier, på aktuelle forum og i primært Google. Det vil gi deg bedre markedsføring og bedre forretningsdrift.

Vi kan hjelpe eg å bli synlig på medier som er viktige for deg!

Dette gjøres halvautomatisk, og det fungerer veldig bra! – Vi skriver kampanjer og strategiske nyheter for deg, legger dem opp i en publiseringsliste og publiserer på dato.

Rett og slett genialt!

Partnerløsning: Dette legger premisser for valg av publiseringsverktøy som vi bruker. Noen velger WordPress, noen velger Joomla, men vi velger EasyEdit hjemmesideprogram. Der får du alt i en løsning, uten å måtte kunne teknikk.

Du kan bygge opp en hjemmeside komplett med alt, inkludert bookingskjema, nettbutikk og mer. I tillegg finnes det en smart nyhetsapp som gjør at du kan planlegge kampanjer, samkjøre automatisk med Facebook siden din, med Twitter med mer.

Med andre ord kan du publisere en artikkel ett sted (i EasyEdit), og deretter blir den automatisk synkronisert i viktige media for deg.

Dét er smart. Det gjør markedsføringen mye lettere for deg.

I tillegg kan du utnytte tider med lite trøkk: For du kan legge inn mange kampanjer for fremtiden, og de vil publiseres og avpubliseres automatisk for deg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *