• Hjemmeside som gir deg kunder

  seo-til-nettsideDet er en kunst å lage hjemmesider som gir flere besøkende – og mer penger i kassa. Det handler om å både tenke på god rangering i Google, lett å integrere med sosiale medier, – og også være optimalisert for bedre respons. F.eks salg, henvendelse eller en kommentar.

  Noen ganger er det greit å bruke WordPress (som her), men andre ganger ønsker man noe som er lettere i bruk, mer oversiktlig og mindre komplisert.  Mange ønsker også en løsning som ikke er så lett å hacke som WP. Da kan det være smart å sjekke ut EasyEdit-hjemmesideløsningen til Flex Web. Den er lett å komme i gang med, svært lett å starte med – og med ingen installasjon. I tillegg fungerer den med både PC og Mac, og leverer nettsider som er optimalisert for mobiltelefoner og nettbrett også.

  Dersom du vil lage hjemmeside selv så kan du gjøre det selv (se under), eller kontakte FlexWeb som er en norsk hjemmeside bedrift og leverer hjemmeside til gode konkurransedyktige priser.

  Med EasyEdit kan starte opp hjemmeside med noen få klikk:

  1. Velg grunndesignet på nettsiden
  2. Velg et tilpasset innholdsoppsett
  3. Bytt ut tekst og bilder

  Ferdig!

  Det er faktisk så enkelt. Mange bransjer er allerede representert (med innholdsoppsett), og flere kommer.

  Optimalisering av hjemmesiden mtp Google

  Når du er ferdig med selve innholdet og sier deg fornøyd med første fase, så begynner optimaliseringen for søkemotorene. Glem nøkkelords-stapping og annet som er ødeleggende. Hold deg til det enkle, og det som fungerer. Med EasyEdit kan du selv gjøre dette lett, men ønsker du hjelp kan du få hjelp med synlighet i google fra FlexWeb. Pris på tjenesten varierer veldig med konkurransen og lengden på jobben som må gjøres med din hjemmeside.

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *